Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sentință finală în cazul adolescenților bătăuși de la Cluj. Victima a primit mii de euro drept despăgubiri

0 199

Cristian Sabo și Lucian Varadi, cei doi adolescenți de 17 ani, care la finele lunii august a anului trecut au bătut cu bestialitate un alt tânăr de 18 ani, au fost condamnați de către magistrații Tribunalului Cluj la măsura educativă a internării într-un centrul educativ pe o perioadă de doi ani, după ce au fost găsiți vinovați de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și distrugere. Totodată ei au fost obligați în solidar cu părinții lor la plata unor daune.

O filmare cu cei doi bătăuși a fost publicată pe Facebook la sfârșitul lunii august în 2016, imaginile de o violență ieșită din comun șocând întreaga comunitate. Victima, Alexandru Mureșan, în vârstă de 18 ani, a avut nevoie de o săptămână  de îngrijiri medicale.

Reprezentanții celor doi bătăuși au atacat decizia Tribunalului Cluj la Curtea de Apel, instanță care a decis menținerea pedepsei dată în prima instanță și acordarea de daune morale în valoare de 7.000 de euro, informează bzc.ro.

Cei doi au fost arestați preventiv în vara anului trecut, fiind cercetați în continuare în arestul Penitenciarului Gherla. Instanța clujeană a considerat că cei doi reprezintă un pericol real pentru societate. ținând cont de faptul că și-au bătut cu bestialitate victima, după care i-au furat telefonul și ochelarii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More