Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Separatoare de benzi pe DN 1C Cluj – Dej și pe DN 1 Cluj – Huedin

1 123

separatoare benzi circulatie cluj

Numărul tot mai mare de accidente rutiere cu urmări grave ce au avut loc pe drumurile județului Cluj îi determină pe polițiști să ia măsuri în cadrul campaniei de reducere a numărului de accidente de circulație.

Astfel, Poliția clujeană vrea să amplaseze separatoare de benzi pe două dintre cele mai periculoase drumuri din județ. Este vorba despre DN 1C pe tronsonul Cluj – Dej și de DN 1 pe tronsonul Cluj – Huedin.

Șeful Serviciului de Poliție Rutieră al IPJ Cluj, Alexandru Mureșan, a explicat la o emisiune de la Transilvania LIVE, că demersurile pentru amplasarea separatoarelor de benzi au început deja. Se vor achiziționa peste 3.000 de metri de separatoare, acestea urmând să fie montate în decursul acestui an.

Pentru început, vor fi montate separatoare pe tronsonul DN1 între Cluj și Huedin, urmând ca apoi să fie montate și pe drumul dintre Cluj și Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Marius spune

    Nu poti pune separatoare de banda pentru a delimita sensurile de mers, daca latimea drumului nu permite amplasarea a 2 benzi de circulatie pe sensul de mers.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More