Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Septimiu, cel de-al doilea bărbat ars în incendiul de la Bobâlna, a murit azi la spital în București

0 658

Trei săptămâni a îndurat Septimiu Budea dureri îngrozitoare după ce a fost cuprins de flăcări, la începutul acestei luni, într-un incendiu în localitatea Bobâlna.

Septi, așa cum îi spuneau prietenii, a sărit în ajutorul prietenului său, Adrian Stupar, care a fost cuprins de flăcări după ce a încercat să stingă focul din sobă cu o sticlă de benzină, pe care  a confundat-o cu o sticlă de apă. Adrian Stupar s-a stins din viață în doar câteva ore, după ce a suferit arsuri pe tot corpul, însă Septi a scăpat cu zile. Nu multe, pentru că din cauza rănilor grave suferite, arsuri pe mai bine de 60% din suprafața corpului, organismul acestuia a cedat.

Septimiu a fost transportat de la Cluj-Napoca la Spitalul Floreasca din București cu o aeronavă SMURD, iar medicii de aici s-au zbătut timp de trei săptămâni să-l țină în viață. Prea afectat de rănile crunte provocate de flăcările nimicitoare, organismul lui Septi n-a mai rezistat, iar inima acestuia a încetat azi să mai bată.

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi adus la Dej, pentru a fi înmormântat creștinește, cheltuielile pentru înmormântare fiind suportate de către un grup de prieteni, deoarece Septi nu avea alte rude în afara unui frate care nu poate suporta singur toate cheltuielile.

Știri pe același subiect:


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More