Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Serialul ”Ai parcat ca un bou” continuă la Dej – FOTO

2 222

ai parcat ca un bou dej (1)

Orașul cu cele mai multe autoturisme pe cap de locuitori este sufocat zi de zi din cauza numărului mic al locurilor de parcare. Șoferii dau ture după ture, se chinuie cum pot, și își parchează mașinile pe unde găsesc câte o ”gaură”, cât să încapă botul mașinii.

Unii o fac, însă, gândindu-se și la alți șoferi aflați în aceeași situație, și încearcă să-și parcheze mașinile cât mai bine, ca să nu încurce traficul, pietonii și alți șoferi.

Alții, însă, dau dovadă că-i doare ”în trei litere” de restul participanților la trafic și-și plantează autoturismele unde au chef. Este și cazul unei domnițe care și-a parcat azi ”merțanul” chiar pe calea de acces într-o parcare a unei bănci și spre curtea interioară a unor firme.

Probabil se grăbea doamna în cauză și n-a mai avut timp să caute un loc de parcare, omenește, unde să nu-i încurce pe alții. Nu s-a gândit (tot probabil) că și alții se grăbesc spre casă, sau în drumurile lor. La fel, nu i-a păsat că alții sunt nevoiți să aștepte până când binevoiește dânsa să se întoarcă la autoturism pentru a-l muta.

Că doar, ce atâta grabă? Adică nu pot aștepta ăia 2-3 șoferi încurcați de cum ”și-a parcat” doamna mașina? Care-i problema că aștepți câteva minute până-și termină doamna treburile prin oraș, pe la Poștă sau pe unde o mai fi avut treabă?

Noroc că prin preajmă era și un agent al Poliției Locale. Acesta i-a dat un ”autograf” doamnei pe o mică amenduță, care are doar menirea s-o învețe minte să caute, cu mai multă grijă pentru semeni și atenție pentru ceilalți șoferi, un loc de parcare.

Acesta este doar un episod din sutele de episoade asemănătoare ale serialului ”Ai parcat ca un bou”. Puteam denumi episodul de azi ”Ai parcat ca o vacă”, însă nu-i frumos să vorbim așa. Cum nu-i frumos nici să parcăm pe unde avem chef, fără nicio urmă de bun simț.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dracu spune

    Asa se intampla cand nu mai stii sa iti folosesti copitele la umblat……. Dejenii sunt rezultatul imperecherii dintre un volan si un schimbator de viteza si sufera de o maladie incurabila denumita LENE!

  2. rus alin spune

    serialul „ai parcat ca un bou” in cazul de fata e „ai parcat ca o vaca” 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More