Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Serie de evenimente caritabile pentru paramedicul dejean Florin Benea

0 101

florin benea smurd cluj-

Apelul disperat al familiei paramedicului dejean Florin Benea, diagnosticat cu o formă rară de leucemie la finalul anului trecut, nu a rămas fără ecou. Mai multe evenimente caritabile vor fi organizate în perioada următoare, cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutarea cazului lui Florin Benea.

Primul eveniment caritabil va avea loc luni, 16 februarie, de la ora 17, la Casa de Cultură din Gherla, unde va fi organizat concertul ”Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”. În cadrul acestuia, vor urca pe scenă Adi Buză, Felix Gălan, Ciprian Picovici, Cristina Moșuțan, Marinela Istici, Ioana Câmpean, Diana Roman, Vlăduț Lazăr, Ciprian Peteleu, orchestra condusă de Nelu Boca și grupul de dansatori ”Valea Someșului.”

Un alt eveniment caritabil organizat pentru Florin Bena este un turneu de fotbal, ce va avea loc în perioada 21-22 de februarie la Dej. Turneul este organizat pe terenul de fotbal sintetic de la Toroc. Taxa de înscriere pentru fiecare echipă (5+1 jucători) este de 400 de lei, iar înscrierile se pot face până pe 17 februarie la numărul de telefon 0757 953 881 (Horaţiu Sătmar).

Tot la Dej va fi organizat în perioada următoare un spectacol umanitar, detalii despre acest eveniment urmând a fi anunțate ulterior.

Un alt concert caritabil va avea loc în 9 martie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, evenimentul fiind organizat de către artiștii formației Iris.

Toate încasările obținute în urma acestor evenimente vor fi donate pentru operația de care Florin are nevoie pentru a supraviețui.

Citiți și: Fă o faptă bună! Salvează viața unui salvator!

În același timp, colegii lui Florin de la SMURD Cluj desfășoară numeroase activități de strângere de fonduri pentru ca în final să se ajungă la suma de 150.000 de euro, sumă necesară pentru operația de transplant de măduvă, care îi va salva viața Florin Benea .

Cei care doresc să doneze o sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea, o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More