Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Serie de furturi din autoturism

0 195

Un bărbat a comis. în rând, mai multe spargeri auto în aceeași noapte. Acesta este cercetat acum pentru furt calificat.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi azi-noapte asupra comiterii unui furt din autoturism. O femeie de 53 de ani a declarat că în jurul orei 22.00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil,  450 de euro şi peste 1 400 de lei din portmoneul şi poşeta aflate în autoturismul parcat pe strada Valea Hotarului.

Ajunși la fața locului poliţiştii au constatat că portiera unui alt autoturism parcat pe aceeaşi stradă a fost forţată şi din maşină au fost sustrase două stick-uri de memorie.

În scurt timp a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Sarasău, asupra căruia poliţiştii au găsit trei telefoane mobile, banii sustraşi din autoturismul femeii precum şi cele două stick-uri de memorie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More