Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Service-ul Mondial Motors și-a deschis porțile către public

0 171

Vineri, 10 iunie, service-ul Mondial Motors și-a deschis pentru prima dată porțile pentru reprezentații companiilor, ai service-urilor auto și pentru publicul larg. Vizitatorii au avut ocazia de a afla secretele din spatele testării injectoarelor și, în același timp, au putut vedea cum funcționează cel mai nou sistem de testare, diagnostic și reparație pentru pompe de injecție și injectoare, bancul de lucru Hartidge AVM2 PC. De asemenea, participanții au interacționat cu colegii din domeniu și s-au bucurat de surprizele pregătite de organizatori.

Testarea s-a realizat cu ajutorul celui mai performant aparat de diagnosticat injectoarele din județ.  Astfel, bistrițenii, dar și cei din orașele alăturate au avut ocazia de a vedea în lucru bancul Hartidge AVM2 PC. Acesta se bazează pe folosirea unui computer foarte avansat, creat special pentru a diminua timpul de diagnoză. Cu toate că este un aparat sofisticat, acesta este foarte intuitiv, perimițând operatorului să identifice eventualele probleme într-un timp foarte scurt.

După ce vizitatorii au putut vedea cu ochii lor beneficiile sistemului, au fost invitați în curtea service-ului unde au schimbat păreri atât cu specialiști din domeniul tehnologiei auto, cât și cu angajații companiilor interesați la rândul lor de buna funcționare a autoturismelor. De asemenea, cu toții s-au bucurat de surprizele pregătite de organizatori.

Evenimentul continuă și mâine, între orele 10:00 și 16:00, la sediu service-ului Mondial Motors, de pe strada Libertății, nr.62, Bistrița. Cei care doresc să participe se mai pot înscrie la  0753.450.239 sau pot veni direct la sediul Mondial Motors.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More