Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Serviciile de Evidența Persoanelor au program special în săptămâna alegerilor europarlamentare

0 43

directia judeteana evidenta persoanelor cluj

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj, instituție publică de interes județean care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în scopul asigurării condițiilor necesare desfășurării în condiții optime a proceselor electorale din data de 25.05.2014, își adaptează programul de lucru cu publicul astfel încât să se rezolve în mod operativ solicitările privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot.

Program de lucru:

ˇ JOI, 22.05.2014, între orele 08.00 — 16.30;

ˇ VINERI, 23.05.2014, între orele 08.00 — 14.00;

ˇ SÂMBĂTĂ, 24.05.2014, între orele 08.00 — 16.00;

ˇ DUMINICĂ, 25.05.2014, între orele 08.00 — 21.00.

Programul de lucru cu publicul la nivelul serviciilor publice comunitare locale de evidență a persoanelor din județul Cluj este extins în săptămâna premergătoare alegerilor urmărindu-se rezolvarea operativă a solicitărilor privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot pentru cetățenii care au domiciliul sau își stabilesc domiciliul pe raza lor de competență.

Conducerea Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj recomandă cetățenilor care și-au depus actele necesare pentru eliberarea cărții de identitate sau a cărții de identitate provizorii, a căror documente sunt executate și neridicate, să se deplaseze la sediul serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor la care sunt arondați, pentru ridicarea actelor de identitate.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați pagina web a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj la adresa: www.djepcluj.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More