Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sex oral pentru țigări. Se întâmplă la un liceu din Năsăud

0 8.821

liceul silvic nasaud

Fapte de o gravitate extremă au fost descoperite de polițiști în urma unei anchete la Liceul Silvic ”Transilvania” din Năsăud. Cinci elevi au intrat în atenția oamenilor legii după ce pedagogul internatului a aflat că aceștia făceau sex oral în schimbul câtorva țigări.

Cei cinci adolescenți, elevi în clasa a IX-a, făceau sex chiar în camera unde erau cazați, în internatul instituției de învățământ.

Unul dintre ei s-a dat de gol, astfel că acest caz a intrat în atenția pedagogului dar și a conducerii școlii.

„În jurul datelor de 23-24 noiembrie, în internatul colegiului câţiva elevi au avut un comportament deviant cu conotaţii sexuale să le zicem. Am constituit o comisie care a făcut o anchetă şi a luat măsuri împotriva celor implicaţi. La un moment dat s-a vorbit chiar de o agresiune sexuală, dar nu a fost vorba despre aşa ceva”, a declarat Gabriel Onul, directorul liceului, pentru Adevărul.

Conducerea liceului a decis mutarea disciplinară a elevilor implicați la alte școli, exmatricularea nefiind posibilă deoarece învățământul este obligatoriu 10 clase.

Întreaga aventură a celor cinci adolescenți a pornit, se pare, de la un elev din Năsăud. Acesta era orfan de mamă, iar tatăl lui era plecat la muncă în străinătate. Deși primea bani de la tatăl său în fiecare lună (1.000 de lei lunar), adolescentul se plângea mereu că nu are bani. Asta și pentru că, potrivit spuselor colegilor, majoritatea banilor primiți se duceau pe droguri.

Rămas mai mereu fără bani de țigări, adolescentul oferea servicii de sex oral colegilor. Mai mult, actele sexuale erau filmate cu telefonul mobil, filmările fiind preluate de către polițiști odată cu deschiderea anchetei. Polițiștii cercetează cazul și au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More