Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sfârșit de săptămână în siguranță la Bistrița

0 108

Poliţia bistrițeană a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe durata desfăşurării serbărilor Bistriței Medievale.

În perioada 23-25 iunie 2017, în municipiul Bistrița s-au desfășurat Serbările Bistriței Medievale, ocazie cu care polițiștii de ordine publică și cei rutieri au acționat suplimentar, pentru siguranța cetățenilor.

Ca urmare a activităților desfășurate, pe parcursul celor trei zile nu au fost înregistrate evenimente negative.

De asemenea, la nivel județean, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Serviciului de Ordine Publică au desfășurat activități cu caracter preventiv, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Cu această ocazie, au fost aplicate 688 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 218.172 lei.

Față de 28 conducători auto, polițiștii au luat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More