Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În sfârșit! O stradă din centrul Dejului devine sens unic pentru fluidizarea circulației rutiere

0 38

Sunt ani buni de când locuitorii Dejului, șoferii dar și consilierii locali au solicitat ca o porțiune a străzii Mărășești din Dej, în zona hotelului Someș, să devină stradă cu sens unic, astfel ca să nu se mai creeze blocaje în circulația rutieră.

După îndelungi dezbateri și insistențe, nervii șoferilor și ai participanților la trafic par să ajungă la un final, cel puțin în ceea ce privește circulația rutieră în zona hotelului Someș.

”Începând de astăzi, porţiunea străzii Mărăşeşti de la intersecţia cu strada George Coşbuc (hotelul Someş) până la strada Gheorghe Şincai (pod Valea Salcă), devine stradă cu sens unic. În aceste condiţii conducătorii auto vor putea să o utilizeze pentru a vira la dreapta de pe strada George Coşbuc (de la hotelul Someş spre pod). Accesul este interzis dinspre strada Gheorghe Şincai (de la pod spre hotel Someş).

Decizia a fost luată în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei ca urmare a numeroaselor blocaje, sesizărilor şi are ca scop fluidizarea circulaţiei în zonă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More