Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sfârșitul de săptămână, plin de incendii pentru pompierii maramureșeni

0 44

Sfârșitul de săptămână, care tocmai s-a încheiat, a adus pompierilor maramureșeni 5 situații de urgență. Vineri 22.01., pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare a izbucnit un incendiu la o afumătoare. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. Flăcările au distrus circa 20 de metri pătrați din suprafața afumărtoarei din lemn, preparate din carne și aparate electrocasnice.

Sâmbătă, 23.01., pompierii Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit pentru lichidarea a două incendii la coșuri de fum în municipiul Sighetu Marmației, pe strada Bogdan Vodă. Datorită promptitudinii militarilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Duminică, 24.01., pompierii Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o cabană din Poienile de Sub Munte.

Au ars circa 20 de metri pătrați de lambriuri din lemn dintr-o cameră și diverse obiecte de mobilier. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. Tot pompierii militari din Vișeu au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Vișeu de Jos. În urma incendiului au ars circa 20 de metri pătrați din acoperișul din lemn și circa 3 tone de fân.

De asemenea, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit la 46 de situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 20 de cazuri, Sighet 8, Fărcașa 9, Vișeu 5, Borșa1 și Bogdan Vodă 2 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More