Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Sfidarea restricțiilor. Un club din Prundu Bârgăului călcat de polițiști

0 391

Ieri, 7 octombrie, poliţiştii din Prundu Bârgăului s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Astfel, la data de 3 octombrie, în urma unor verificări efectuate de către poliţiştii din Prundu Bârgăului, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și răspândire a virusului SARS -CoV-2, s-a constatat că un club, de pe raza comunei Prundu Bârgăului,  și-a continuat activitatea deși acest lucru este interzis, notează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Ulterior, la data de 7 octombrie, un angajat al persoanei juridice, a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu punctul 11 al articolului 6 din cadrul Măsurilor pentru diminuarea impactului tipului de risc, al   anexei nr. 3 la H.G. nr. 782/ 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 –: „În condiţiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020 nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci”.

Vă recomandăm să păstrați  distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri. Nu dorim să aplicăm sancțiuni dar nu vom tolera  nerespectarea legii, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More