Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Show de zile mari la Cluj Arena Music Fest – FOTO/VIDEO

0 179

Someseanul-DSC00431

Căldura insuportabilă din timpul zilei de sâmbătă, sau ploaia din timpul serii nu i-au ținut departe pe clujeni de concertele ce au avut loc pe Cluj Arena.

Aproape 13.000 de oameni au venit să-i vadă pe scenă la Cluj Arena Music Fest pe Antonia, Delia, Alex Velea, Don Baxter, Smiley, Ștefan Bănică jr., dar mai ales pe cei de la UB 40.

Distracția a fost în toi în a doua zi de festival pe Cluj Arena, chiar dacă spre seară ploaia a dat bătăi de cap spectatorilor. Cum accesul cu umbrele în incintă a fost interzis, organizatorii au fost drăguți cu cei prezenți la concerte și au împărțit gratuit tuturor celor aflați pe gazon pelerine de ploaie.

Seara a fost marcată și de un moment inedit, în fața scenei având loc o cerere în căsătorie live. Elena Ștefan a fost cerută de soție de Tudor Isoc și a spus DA. Toată lumea s-a distrat, a cântat și a dansat. Chiar și cei de la serviciile de ambulanță și SMURD au dansat și s-au distrat, asta pentru că nu au avut loc incidente.

Toate acestea le puteți vedea în videoclipurile următoare.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JHfwqh2F6sE

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More