Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Show de zile mari la prima semifinala „Dejenii au talent” – FOTO/VIDEO

3 96

Foto: Adrian Sălăjan

Centrul Cultural Arta a gazduit in aceasta seara prima etapa a semifinalei „Dejenii au talent”. Pe scena au urcat concurentii care in faza preselectiilor primisera 3 sau 4 de „DA”.

Muzica usoara, muzica populara, dans, beatbox sau monolog – astfel de numere au putut sa vada dejenii care au participat in aceasta seara la semifinala „Dejenii au talent”. Pentru un loc in finala s-au „batut” 16 concurenti, insa nu toti au reusit sa convinga juriul ca merita sa ajunga in actul final. Astfel, Rosa sau Grigore, doi dintre cei mai sustinuti dejeni in faza preselectiilor, nu au reusit sa primeasca macar 3 de „DA” si astfel au ratat calificarea in faza urmatoare. De mai multa apreciere s-au bucurat tineri precum Norbert Lovas, Deana Roman, Richard Trinbitas sau Caius Ropan si Nicolae Simion, toti reusind sa ajunga in finala.

Desi a devenit obisnuinta ca show-urile „Dejenii au talent” sa se incheie cu un artist cel putin consacrat din zona, ei bine, in aceasta seara, show-ul a fost incheiat de Gabriela Toma, o artista cu state vechi in oras, care a reusit calificarea in ultima etapa a spectacolului-concurs „Dejenii au talent”.

NU UITAȚI! Puteți câștiga un tablou creat de Zoltan Martonoș, participantul dejean de la Românii au Talent. Vedeți aici ce trebuie să faceți!

Cea de-a doua etapa a semifinalei va avea loc joia viitoare, 16 mai, atunci cand pe scena vor urca 12 concurenti. Finala va avea loc in 6 iunie.

GALERIE FOTO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More