Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Show de zile mari în prima seară de sărbătoare a Zilelor Dejului – FOTO/VIDEO

0 330

Zilele Municipiului Dej, ediția 2017, au debutat vineri seara cu primele concerte incendiare susținute de artiști îndrăgiți, pe scena amplasată în Piața Bobâlna.

Organizatorii, Primăria Municipiului Dej și Consiliul Loca, alături de Casa Municipală de Cultură, au reușit și în acest an să atragă un public foarte numeros la sărbătorile orașului prin programul alcătuit și numele trupelor care au urcat pe scenă.

Show-ul a început la ora 19:30, cu artiști locali care au mai urcat pe scenă la Zilele Municipiului Dej. Dejenii au dansat și s-au distrat alături de trupa clujeană Black Out, Claus&Alex, Raul Șipoș, trupa rock Mist, seara continuând cu momente hip-hop susținute de Seso, Kiddy și Mossad.

Mii de dejeni au dorit să participe la prima seară de tineret organizată la Zilele Municipiului Dej, atmosfera devenind incendiară la concertele susținute de The Motans sau Macanache. Seara a devenit cu adevărat explozivă în jur de miezul nopții, când pe scenă au urcat cei de la Paraziții. Publicul extrem de numeros a cântat alături de artiștii de pe scenă până târziu în noapte, după care dejenii s-au înghesuit să-și facă poze cu artiștii.

Sâmbătă este o nouă zi de sărbătoare la Dej. Programul începe la ora 16:30 cu spectacole de karate, dans modern, de societate si recitaluri de muzică pop, dance, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu”, trupa „Delir”, Clubul Latino Angels, Claus şi Alex, Magic Star, Garage Band, Magic Star Junior, Marin şi Petra Grad, ReBeLe, Senpai, Deona Roman, trupa „Reward” și Emanuel Cîrstea.

De la ora 21:00, vor susține concerte WHAT’S UP, ANTONIA, VIȚA de VIE și HOLOGRAF.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1555325237863571.1073742406.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More