Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a bătut cu cruzime mama și a lăsat-o fără suflare

0 31

crima somcut - omor

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest prventiv, a inculpatului Ș.V. pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 21 iulie 2013, în timp ce se găsea la domiciliul său din comuna Sacel, judeţul Maramureş, pe fondul consumului de alcool şi profitând de neputinţa victimei de a se apăra, a aplicat mamei sale, victima Ş.I., mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului în instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More