Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a călcat în picioare prietenul și l-a băgat în mormânt

0 44

Cadavru descoperit mort Dej (2)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 11 august 2014, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului LĂCĂTUŞ DORIN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Anterior, la data de 10.08.2014 faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 10 august 2014, în timp ce se afla pe raza oraşului Târgu Lăpuş, pe fondul unui conflict spontan datorat consumului de alcool, inculpatul Lăcătuş Dorin Ioan a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele victimei L.D., cauzându-i multiple leziuni traumatice, în urma cărora a survenit decesul acesteia.

La data de 11 august 2014, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More