Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a etalat pistolul pe Facebook: ”Să nu credeți că-s boschetar. Să nu credeți că-s pielea p**ii” – VIDEO

0 2.405

Șmecheria se etalează pe Facebook, pare să spună un tânăr care a publicat azi un filmuleț în care demonstrează că pistolul din dotare nu este unul fals.

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, a ținut să demonstreze tuturor faptul că este un ”șmecher” veritabil și că nu este un ”boschetar”. Acesta s-a filmat cu pistolul din dotare, într-o zonă nepopulată, în fața unui BMW înmatriculat în Bistrița-Năsăud, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

”Să nu credeți că-s boschetar. Să nu credeți că-s pielea p**ii. Înțelegeți? Ia uitați ce are tata în mână pentru dușmani.Pentru dușmani, că asta înseamnă să fii șmecher, nu? Voi credeți că ăsta-i fals, nu? (referindu-se la pistol) Îi fals, ha? Ia uitați. Se știe! (și trage două focuri cu pistolul în aer)”.

Demonstrația de ”șmecherie” s-a oprit însă brusc după ce a realizat că pe BMW-ul din spatele lui au sărit cartușele de la gloanțe.

Bineînțeles, filmulețul a ajuns în scurt timp și în atenția oamenilor legii. Polițiștii bistrițeni l-au identificat rapid, l-au luat pe sus și l-au dus la secția de poliție, unde l-au pus să dea cu subsemnatul pentru faptele sale.

Bărbatul din Bistrița-Năsăud este acum cercetat de polițiști, care, în urma probelor administrate, vor lua măsuri conform legii.

ACTUALIZARE IPJ Bistrița-Năsăud:

Ieri, 4 mai a.c., polițiștii din cadrul  Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare  pe raza localităților Lechința și Chiraleș, în urma cărora a fost identificat pistolul folosit în înregistrarea video postată pe o aplicație de socializare, ce aparține unui bărbat de 33 de ani din Chiraleș, în care acesta deține un pistol și execută două trageri în plan vertical.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu este autorizat să dețină arme și muniții din categoriile celor supuse autorizării. Pistolul folosit este unul neletal supus autorizării și aparține unui bărbat de 25 de ani din Lechința, pe care acesta l-ar fi achiziționat din Germania și l-ar fi introdus fără drept în țară în luna aprilie a acestui an.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru  o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentați procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, complicitate la nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și complicitate la uzul de armă fără drept, urmând documentarea faptelor în cursul cercetării penale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More