Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şi-a lovit nevasta şi i-a scos ochii din cap

0 40

arestattt

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului MIREUŢ GHEORGHE CORNEL (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În data de 21.12.2013, în jurul orei 12.10, inculpatul Mireuţ Gheorghe Cornel s-a deplasat la domiciliul soţiei sale, partea vătămată M.A.A. şi ca urmare a refuzului acesteia de a-i permite accesul în locuinţă, a lovit-o cu palma peste faţă, a prins-o de cap şi i-a presat cu degetele mari de la mâini ambii ochi, cauzându-i leziuni traumatice oculare care au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă şi i-au pus în pericol viaţa.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mireuţ Gheorghe Cornel, pentru perioada 22.12.2013 – 19.01.2014.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More