Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Şi-a ucis copilul de numai 2 săptămâni şi a dat foc cadavrului

0 51

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatei A. M. (aflată în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii omor deosebit de grav. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpata A.M. în data de 03 aprilie 2013, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în locuinţa bunicului său D.M., din localitatea Petrova , judeţul Maramureş, a suprimat prin cruzimi viaţa fiului său A.V., în vârstă de 2 săptămâni, după care prin ardere a distrus cadavrul victimei.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a inculpatei A.M. pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 24 mai 2013 până la data de 21 iunie 2013.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More