Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Şi-a omorât fratele cu o lovitură de pumn

0 58

nu treceti politia

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului H.F. (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul H.F. în noaptea de 27/28 aprilie 2013 pe fondul unui conflict spontan cu fratele său victima H.I., i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona capului, ce a determinat dezechilibrarea şi căderea victimei care s-a lovit de un corp dur, suferind leziuni la nivelul craniului, care au dus la deces.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului H.F. pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 24 mai 2013 până la data de 12 iunie 2013.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More