Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a omorât prietenul de pahar în cimitir

0 252

cimitir-morminte

Un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiștii clujeni ca fiind principalul suspect de comiterea infracțiunii de omor. R. D. Viorel și-ar fi ucis cu bestialitate prietenul de pahar, un bărbat de 59 de ani tot din Cluj, lăsând-i cadavrul aproape dezbrăcat printre mormintele din cimitirul Mănăștur.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a fost sesizat telefonic în 25 mai cu privire la faptul că în Cimitirul Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca, printre morminte, se afla cadavrul unei persoane necunoscute de sex masculin, parţial dezbrăcat şi care prezintă urme de violenţă la nivelul corpului.

La faţa locului, echipa de cercetare a constatat, la examinarea exterioară a cadavrului, că acesta prezintă multiple echimoze şi tumefacţii la nivelul capului, trunchiului şi picioarelor.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L.Cluj, unde în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea persoanei respective a fost violentă, datorându-se unui traumatism cranio-cerebral sever.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, cadavrul a fost identificat în persoana lui T. Viorel de 59 ani, din Cluj-Napoca, care ocazional lucra în acest cimitir.

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că, în 24.05.2013, în jurul orei 14:00, între acesta şi R. D. Viorel, de 45 ani, din Cluj-Napoca, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia R. D. Viorel i-a aplicat lui T. Viorel mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi corpuri dure, lovituri ce au dus la decesul celui din urmă.

R. D. Viorel a fost reţinut pe bază de ordonanţă emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru săvîrşirea infracţiunii de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 174 al.1 art.175 al.1 lit. i din Codul Penal iar în 26.05.2013 instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Cluj.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More