Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a omorât soția în bătaie. Criminalul a fost arestat preventiv

0 64

crima Catcau (3)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 07 august 2014, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului LAURAN MIRCEA GHEORGHE, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

La aceeaşi dată, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, există presupunerea rezonabilă că în intervalul 27-28.07.2014, pe fondul unei altercaţii conjugale, inculpatul Lauran Mircea Gheorghe a aplicat mai multe lovituri soţiei sale, victima L.C.D., cauzându-i decesul.

La data de 08.08.2014, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More