Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şi-a omorât tatăl cu o secure. L-a lovit în cap şi în torace

0 43

topor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului H.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpatul H.G., în data de 15 iulie 2013, în jurul orei 15.00, când se afla la domiciliu în localitatea Rona de Jos, judeţul Maramureş, împreună cu victima, tatăl său, H.M., pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, a dezarmat victima de o secure cu care aceasta îl atacase, după care i-a aplicat victimei lovituri cu muchia şi tăişul securii la nivelul capului şi toracelui, provocându-i leziuni corporale ce au dus la deces. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More