Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a pierdut viața în mod tragic după ce a căzut într-un cămin de apă

0 422

Forțele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a salva viața unui bărbat, în vârstă de 73 de ani. Acesta a fost scos dintr-un cămin de apă, dar corpul său nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Forțele de intervenție au fost alertate azi, în jurul orei 15:30, prin numărul unic de urgență, 112, asupra faptului că un bărbat ar fi căzut într-un cămin de apă. Evenimentul a avut loc pe raza orașului bistrițean Sângeorz Băi, iar forțele de salvare ajunse la fața locului au găsit victima, un bărbat de 73 de ani, în stop cardio-respirator.

Bărbatul a fost scos din căminul de apă, unde căzuse la aproximativ o adâncime de 1,5-2 metri, de către apropiați. Forțele de salvare au aplicat în mod imediat manevrele standard de resuscitare, dar corpul bărbatului nu a mai răspuns la nici un efort al medicilor. Din păcate aceștia au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More