Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a ucis soția după ce ar fi primit semnale ”cu farurile” de la o mașină – VIDEO

0 2.122

Crimă oribilă noaptea trecută în localitatea clujeană Lacu, din comuna Geaca. Un bărbat și-a ucis soția în miezul nopții, motivându-și gestul prin aceea că a primit semnale cu farurile de la o mașină că trebuie să facă acest lucru.

Cei doi, el în vârstă de 54 de ani iar ea de 50 de ani, locuiau în timpul săptămânii la Cluj-Napoca, dar la final de săptămână veneau la casa părintească din Lacu, pentru a avea grijă de gospodărie. El era tâmplar, iar soția acestuia croitoreasă și, conform rudelor, erau o familie model, nu aveau disensiuni sau certuri și își vedeau fiecare de afacerile lor de la Cluj-Napoca.

Noaptea trecută însă, pe nepusă masă, bărbatul și-a ucis soția, sugrumând-o în propria casă. După oribila crimă, agresorul și-a sunat fratele și și-a mărturisit fapta. Fratele criminalului și polițiștii au venit în localitatea Lacu, găsind-o pe femeie fără suflare în casă.

Criminalul își motivează gestul prin aceea că în seara dinainte ar fi primit niște semnale, potrivit cărora era îndemnat ca la ora 3 și 19 minute să-și ucidă soția, iar semnul că trebuie să treacă la fapte a fost că în jurul acelei ore o mașină marca BMW, parcată în fața casei sale, i-ar fi făcut semn cu farurile. Iar bărbatul a executat, strângând-o pe femeie de gât, chiar lângă patul din dormitor.

Odată anunțată fapta la poliție, zona a fost împânzită de criminaliști, care au demarat imediat cercetările. După interogarea agresorului, acesta a fost condus la secția de poliție pentru mai multe declarații, și aici acesta afirmând că trebuia să-și ucidă soția pentru că a primit respectivele coduri.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin ştrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus sursele citate.

Acum, polițiștii trebuie să stabilească desfășurarea faptelor din casa familiei de la Lacu, în timp ce agresorul va fi investigat medical pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii teribilei fapte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More