Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a vizitat mama, încălcând astfel un ordin de protecție

0 1.187

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări cu privire la încălcarea unui ordin de protecţie de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie.

Vizat de comiterea faptei este un tânăr, de 21 de ani, din Bistrița care ar fi încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Bistrița, de la sfârșitul lunii august 2022. Acesta nu ar fi respectat obligația de a păstra o distanță de 100 metri față de locuința mamei sale, o femeie de 41 ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe tânăr în interiorul apartamentului, fiind primit în locuință de către mama.

Cercetările continuă de către Biroul de Ordine Publică, fiind întocmit dosar penal pentru încălcarea unui ordin de protecţie de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More