Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-au dat sângele pentru un bilet la Untold. Sute de tineri, la coadă pentru donare de sânge

0 109

Dorința de a pune mâna pe un bilet pentru prima zi a festivalului Untold, care va avea loc săptămâna viitoare la Cluj-Napoca, dar și imboldul de a face totodată o faptă bună, i-a determinat pe sute de tineri să se alinieze la coadă pentru campania de donare de sânge care are loc în acest weekend.

Încă de la primele ore ale dimineții, în prima zi în care caravana Blood Network a ajuns la Cluj-Napoca, zeci de tineri au format o coadă uriașă la cele două autocare speciale în care se donează sânge.

Organizatorii au luat decizia de a pune la dispoziție două autocare pentru donarea de sânge, așteptându-se la numărul mare de solicitări.

Caravana mobilă de donare de sânge, organizată de UNTOLD și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, va funcționa și duminică și va fi amplasată pe B-dul Eroilor, Monumentul Memorandiștilor (la Clopot), în intervalul orar: 08:00-14:00.

Toți cei care vor să contribuie la rezerva de sânge nu au nevoie de programare, au nevoie doar de cartea de identitate în original.

Donatorilor se acordă:
– un bilet gratuit valabil în prima zi a festivalului UNTOLD.
– un Voucher în valoare de 100 lei din partea KAUFLAND ROMÂNIA.
– tichete de masă din partea Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj
– adeverință zi liberă”, a transmis Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More