Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-au mâncat tinerețea pentru o geantă cu 300 de lei

0 45

hoti-minori

Doi adolescenți, bănuiţi de tâlhărie, au fost depistaţi şi reţinuţi, pentru 24 de ore, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştiştii clujeni.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi minori, de 16 şi 18 ani, din Câmpia Turzii, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit că, la data 26 mai a.c., în jurul orei 15:30, tinerii ar fi smuls din mâna unei femei, aflată pe o stradă din Câmpia Turzii, o geantă cu bani, bunuri şi acte de identitate. Prejudiciul reclamat de partea vătămată, de 75 de ani, din Câmpia Turzii, este de aproximativ 300 de lei, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente. Tineri urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii clujeni vă recomandă să nu aveţi reţineri în a striga, dacă sunteţi agresaţi. O astfel de reacţie va alerta persoanele din jur şi îl poate determina pe agresor să vă lase în pace.

Pentru a facilita identificarea şi prinderea autorilor, încercaţi să reţineţi cât mai multe detalii, precum ora comiterii faptei, aspectul agresorului (vârsta aproximativă, înălţimea, constituţia fizică, forma feţei, culoarea părului, a ochilor, vestimentaţia, semne particulare), numele/poreclele folosite între agresori, tipul, numărul maşinii şi direcţia în care a plecat (dacă este cazul).

Nu protejaţi infractorii prin tăcere, dându-le prilejul să comită alte fapte cu violenţă. Dacă depuneţi plângere sporiţi şansele de identificare, prindere şi pedepsire a infractorilor.

În cazul în care asistaţi la comiterea unei tâlhării sau sunteţi victima unei astfel de infracţiuni, apelaţi în cel mai scurt timp numărul de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More