Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a dat duhul la muncile câmpului. Un bărbat din Orman a fost găsit mort

0 72

ucis mort serviciul criminalistic crima

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din localitatea clujeană Orman a fost găsit fără suflare de niște vecini pe un teren agricol din localitate.

Bărbatul plecase de acasă luni pentru a-și lucra pământul, dar seara nu s-a mai întors acasă, informează gherlainfo.ro. Abia a doua zi vecinii lui l-au găsit mort pe câmp. Aceștia au anunțat imediat poliția.

Oamenii legii au fost anunțați marți despre faptul că pe raza comunei Iclod, în satul Orman, a fost găsit pe câmp cadavrul unei persoane. Un echipaj medical și polițiștii criminaliști s-au deplasat imediat la fața locului, unde au găsit un bărbat decedat.

Potrivit primelor verificări, pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, ceea ce indică faptul că bărbatul a murit din cauze naturale.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă, unde medicii legiști urmează să stabilească ce a provocat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul de la momentul de când a plecat de acasă și până când a fost găsit mort.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More