Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și fără bani și fără dragoste. Țepuit de două „clarvăzătoare”

0 640

Un sălăjean a fost lăsat fără o sumă destul de mare de bani, prins în mrejele unor așa zise „clarvăzătoare”.

Un tânăr sălăjean, de 23 de ani, a rămas fără 72.915 lei după ce și-a pus toată încrederea în două așa zise clarvăzătoare și tămăduitoare. Tânărul ar fi apelat la două astfel de personaje din cauza unor probleme în dragoste. Cele două clarvăzătoare, una de 18 ani, cealaltă de 38, i-ar fi promis sălăjeanului să facă anumite vrăji și descântece prin care toate problemele sale își vor găsi rezolvare.

În acest mod tânărul le-a trimis celor două nu mai puțin de 72.915 lei prin 13 tranzacții însă rezultatul dorit nu s-a lăsat arătat. Din această cauză, scriu cei de Adevărul, sălăjeanul a depus o plângere la poliție iar, în cursul zilei de joi, 4 aprilie, poliţiştii din Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor două „clarvăzătoare”, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

„Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acţiunea a vizat două persoane de 18, respectiv 38 de ani, despre care oamenii legii susţin că în perioada 19 ianuarie-15 februarie, s-au prezentat ca fiind clarvăzătoare-tămăduitoare şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri diferite sume de bani de la un tânăr, din judeţul Sălaj.  Tânărul le-a trimis banii prin mandate poştale, suma trimisă în total fiind de 72.915 lei. Cu ocazia percheziţiei a fost ridicate bunuri, în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora”, au notat cei de la Adevărul.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More