Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Și-a găsit fiul spânzurat în șură. Avea 53 de ani

0 42

spanzuratNew

Măcinat de problemele de sănătate pe care le avea, un bărbat în vârstă de 53 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat.

Tragedia s-a întâmplat în localitatea sălăjeană Bobota în această după-amiază. Șocanta descoperire a făcut-o chiar mama bărbatului, care și-a găsit fiul spânzurat într-o anexă gospodărească.

Cei doi locuiau împreună, însă bătrâna nu a observat nimic suspect în comportamentul fiului ei. Acesta suferea de diabet, iar recent, din cauza bolii, i-au fost amputate câteva degete de la picioare. Conform vecinilor, bărbatul era tot mai abătut și îngrijorat că starea de sănătate i se agravează.

La un moment dat, văzând că nu-l găsește nicăieri, femeia a început să-l caute prin gospodărie și l-a găsit până la urmă agățat cu o frânghie de o grindă.

La fața locului au intervenit polițiștii, dar și un echipaj medical, care n-a putut face altceva decât să constate decesul. Polițiștii au început și ei o anchetă în acest caz și, având în vedere că trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, au concluzionat că este vorba despre o sinucidere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More