Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sigheteancă amendată pentru jigniri aduse Poliției Locale

0 671

O femeie din Sighetu Marmației a fost sancționată cu 1000 de lei pentru un comentariu la o postare pe Facebook.

O femeie din Sighetu Marmaţiei a fost sancționată cu suma de 1000 de lei pentru un comentariu făcut la o postare pe Facebook, comentariu în care ataca Poliția Locală. Potrivit Adevărul femeia nu este la prima experiență de acest fel și are de gând să conteste sancțiune primită și să-și caute dreptatea în instanță.

Comentariul femeii este unul destul de acid deoarece aceasta le reproşează poliţiştilor locali lipsa de activitate, chiar dacă sunt plătiţi din bugetul local. De asemenea ea cere desființarea Poliției Locale pentru faptul că nu și-ar îndeplini atribuțiile de serviciu.

„Dacă aceşti paraziţi locali nu îşi păzesc obiectivul muncii… şi au activitate 0 şi stau cu neruşinare, pe spinarea sighetenilor, cu salarii nesimţite, plătiţi din bugetul local! Desfinţarea păcălicilor locali… boctări comunitari!”, a scris pe Facebook femeia care acum are de plătit amenda de 1000 de lei.

În ceea ce privește Poliția Locală, reprezentanții acesteia au motivat sancțiune dată femeii prin faptul că a adus cuvinte şi expresii jignitoare la adresa instituției cât şi a personalului acesteia, lezând demnitatea şi onoarea Poliției Locale şi a funcţionarilor care fac parte din ea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More