Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Siguranţa circulaţiei pe drumurile publice în atenţia poliţiştilor

0 48

În cadrul activităţilor desfăşurate ieri de către poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile publice şi salvarea de vieţi, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 9000 de lei. Nouă şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au rămas fără permise de conducere şi alţi şase fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Ieri, între orele 07.00 – 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe raza municipiului pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii, urmărindu-se atât combaterea indisciplinei pietonale cât şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii. De asemenea, poliţiştii „i-au ochit” pe cei care nu acordă prioritate altor vehicule şi pe cei care circulă cu autovehicule cu defecţiuni tehnice.
În cadrul acţiunii desfăşurate pe tot parcursul zilei au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea pentru stare tehnică necorespunzătoare. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 9 000 de lei.
De asemenea, nouă şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au rămas fără permise iar în alte şase cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Prezenţa sporită a poliţiştilor în trafic a generat un climat de siguranţă pe drumurile publice din municipiul Baia Mare, pe perioada desfăşurării acţiunii nefiind înregistrate evenimente rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More