Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Simpozion regional interdisciplinar la Scoala Gimnaziala Speciala Dej FOTO

0 312

scoala speciala Dej (2)

Scoala Gimnaziala Speciala Dej a gazduit ieri Simpozionul Regional Interdisciplinar „Experiente de invatare diferentiata in contextul egalizării şanselor”.

Evenimentul s-a desfasurat cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, al deputatului dejean Cornel Itu si al primarului Morar Costan, in colaborare cu Asociatia Cura Tuam Animam.

Pentru a conferi validitate şi certificare evenimentului, au fost prezenţi la deschiderea oficială inspectorul scolar Laura Ionescu şi conf. universitar dr. Adrian Roşan, de la UBB Cluj, directorul Departamentului de Psihopedagogie Specială. La simpozion au participat numeroase oficialitati locale, directori de la şcolile speciale din judeţul Cluj, dar si de la şcolile de masă din Dej şi Gherla. De la eveniment nu a lipsit Valer Pop, promotorul învăţământului special dejean.

În partea a doua a evenimentului, în cadrul celor două secţiuni, profesorii prezenţi au împărtăşit din experienţele metodice şi didactice odată cu prezentarea lucrărilor ştiinţifice.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More