Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sinucidere la Baia Mare. Un pacient s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului în care era internat

0 53

Un pacient al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare, și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 4 al instituției medicale. Bărbatul a aterizat pe o mașină parcată.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, internat în Spitalul de Pneumoftiziologie pe secția de Îngrijiri paliative, aflat într-o fază terminală a bolii de care suferea. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului în care era internat, din cauză că nu a mai suportat suferința pe care o suporta de atâta vreme.

După ce s-a aruncat de la fereastră, bărbatul a aterizat pe un autoturism parcat lângă spital, pe care l-a avariat. Un echipaj medical a ajuns în doar câteva minute la fața locului și a început manevrele de resuscitare, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări a decedat bărbatul, ancheta înclinând spre o sinucidere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More