Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SINUCIDERE la DEJ. S-a aruncat în gol de la etajul 5 al Spitalului Dej

1 74

 

sinucidere spital dej - 2

Momente de groază noaptea trecută la Spitalul Municipal Dej, unde un pacient a ales să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se în gol de la etajul 5 al clădirii.

Bărbatul 67 de ani era internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Dej cu diagnosticul de bronhopneumopatie obstructivă cronică (BPOC). Fusese internat abia în cursul zilei de ieri, însă în cursul serii a devenit tot mai agitat. Asistentele au încercat să-l calmeze, iar la un moment dat, văzând că nu reușesc, i-au pus și gratii la pat.

Deși pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihice, acesta a dat semne că vrea să se sinucidă, astfel că asistentele au fost în permanență cu el pentru a nu face ceva regretabil.

sinucidere spital dej

La un moment dat, în jurul orei 1:45, bărbatul a scăpat de sub supraveghere și a pornit în viteză spre geamul salonului, cu intenția de a se arunca în gol. Una dintre asistente a încercat să-l prindă, însă nu a reușit.

”A rămas cu pantalonii lui de pijama în mână”, a declarat pentru Someșeanul.ro Dr. Mihai Pandrea, Directorul Spitalului Municipal Dej.

”Și-a smuls toate de pe el și s-a aruncat. Fata a încercat să-l prindă, însă nu a avut forța să-l țină și l-a scăpat. A căzut pe pământ de la etajul 5, vă dați seama. Medicii de gardă au început imediat manevrele de resuscitare. Au încercat aproximativ 40 de minute să-l resusciteze, dar fără succes. Leziunile suferite erau incompatibile cu viața, astfel că s-a declarat decesul”, a mai spus managerul unității spitalicești din Dej.

La fața locului au venit în scurt timp și polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă. O anchetă internă se va face și la Spitalul Municipal Dej, conforma managerului Mihai Pandrea, urmând a se stabili toate împrejurările în care a avut loc tragedia.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More