Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SINUCIDERE la TURDA. Un subofițer s-a împușcat în cap

2 263

unitate-militara

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, subofițer la o unitate militară din Turda, a fost găsit decedat de către colegii de serviciu în această dimineață, în momentul în care se făcea schimbul de lucru.

Conform purtătorului de cuvânt al Diviziei 4 Infanterie Gemina, maior Dan Crișan, bărbatul s-a împușcat cu arma din dotare.

„Victima a fost găsită decedată prin împușcare la biroul său, cazul a fost predat Parchetului Militar, nu vă putem oferi mai multe amănunte”, a delcarat pentru TurdaNews, Dan Crișan.

Colegii de serviciu ai lui Constantin Cojocaru, bărbatul care s-a împușcat în cap la unitatea de tancuri din Turda, sunt șocați de cele întâmplate. Aceștia spun că era un om linștit, dar era frământat în ultima vreme din cauza datoriilor. Alți colegi ai victimei spun că subofițerul ar fi descoperit recent că avea cancer.

Constantin Cojocaru era angajat al Ministerului Apărării Naţionale de peste 10 ani şi lucra la Unitatea Militară Turda 01515 – Batalion 814 Tancuri, conform NewsCluj.

Știre în curs de actualizare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More