Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sinucideri similare la Cluj! Două tinere s-au spânzurat cu fularele

0 278
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Două tinere din judeţul Cluj au sfârşit în acelaşi mod. Ambele au murit spânzurate cu fularele. În cazul unei adolescente de 15 ani din Mărgău, satul Răchiţele, decesul s-a produs accidental. Aceasta a decedat, după ce a vrut să improvizeze un leagăn pentru fraţii ei. În al doilea caz, o tânără de 23 de ani din Aiton, vorbim de o sinucidere. Fata s-a spânzurat după o ceartă cu iubitul. Oribilele întâmplări au avut loc joi seara.

Cristina Mihuţ, adolescenta de 15 din Răchiţele, a vrut să le facă fraţilor săi un leagăn improvizat. Nu se ştie în ce înprejurări copila a ajuns să moară sugrumată de un fular. Tatăl fetei a găsit-o pe aceasta în grădina casei, în genunchi, spânzurată de fularul atârnat din copac. Fata avea trei frăţiori mai mici.

În acest caz, Protecţia Copilului Cluj a deschis o anchetă, după ce subiectul a apărut în presă.

„Dacă se constată că părinţii se fac vinovaţi de neglijenţă gravă, se poate face propunerea de decădere din drepturile părinteşti şi a separării temporare a celorlalţi copii de familie. Noi vom încerca sa îi învăţăm să îşi asume creşterea corectă a celorlalţi minori. Totodată vom oferi consiliere psihologică familiei, în caz de nevoie”, a declarat Alina Chiorean de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Cluj.

În al doilea caz vorbim de o tânără de 23 de ani, din Aiton. Aceasta şi-a luat viaţa, spun anchetatorii, după o ceartă cu iubitul. Tânăra şi-a pregătit plecarea de pe această lume, arată cercetările efectuate la faţa locului. Aceasta şi-a legat fularul de un cârlig prins în tavanul casei şi a rămas suspendată până a murit.

“Poliţiştii au fost anunţaţi de incident, puţin după miezul nopţii, la 00.30. În acest moment, singurele indicii duc la sinucidere”, spun anchetatorii.

Amblele cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Ambele tinere şi-au găsit sfârşitul spânzurate de acelaşi articol vestimentar, fularul. Diferenţa între cele două decese este că în cazul primei tinere, cea de 15 ani, moartea a fost accidentală. În al doilea caz, al tinerei de 23 de ani, sinuciderea nu poate fi pusă la indoială.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More