Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sistem de navigație GPS direct pe parbriz – VIDEO

0 893

hudway-1

O aplicație smartphone, disponibilă gratuit pentru iPhone și în curând și pentru Android, permite proiectarea direct pe parbriz a informațiilor de navigație. Aplicația este utilă mai ales noapte și pe timp cu vizibilitate redusă.

Astfel, cu ajutorul acestei aplicații HUDWAY, șoferul poate vedea direct pe parbriz datele primite de la sistemul de navigație, nefiind nevoit să se mai uite la ecranul smartphone-ului sau al sistemului GPS.

Utilizatorul alege ruta, apoi pe ecranul dispozitivului mobil apar informaţiile de navigaţie. Prin aşezarea dispozitivului pe bordul maşinii, cu ecranul în sus, datele de navigaţie (viteză, indicatoare, distanţa până la următoarea curbă ş.a.) sunt proiectate direct pe parbriz.

hudway-main

Conform firmei din Rusia care a dezvoltat aplicația, versiunea pentru iPhone este disponibilă gratuit în App Store, în timp ce o versiune pentru Android va apărea în Google Play în februarie 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More