Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sisteme de alarmă cu iz de infracțiune

0 249

În urma unor verificări ce vizau modul de instalare și întreținere a sistemelor de supraveghere video, poliția a depistat un tânăr care nu deține licență în ceea ce privește instalarea unor astfel de sisteme.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţişti din Baia Sprie au desfăşurat, ieri, 06 martie, activităţi la sediile unor societăţi comerciale pentru a verifica modul de instalare şi întreţinere a sistemelor de supraveghere video.

În urma controlului efectuat la sediul unei societăţi comerciale situată pe strada Forestierilor din Baia Sprie, poliţiştii au constatat că subsistemul de supraveghere video a fost instalat de către un tânăr de 28 de ani, din oraş, care nu deține licență de funcționare în domeniul sistemelor de alarmare împotriva efracției sau competențe pentru a desfășura activități în domeniul sistemelor de alarmare împotriva efracției. De asemenea acesta nu deține competențe dovedite printr-un certificat de absolvire a cursurilor de tehnician sisteme de securitate.

Fapta constituie infracţiune, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More