Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sistemul de plată al rovinietei a fost reparat. Șoferii trebuie să plătească taxa până la miezul nopții

0 77

Sistemul de stocare a datelor de la CNADNR a fost reparat, după mai bine de 15 ore, timp în care taxa de drum nu putea fi achitată nici la benzinării şi nici prin SMS. Motivul a fost o eroare la serverul care stochează datele. CNADNR avertizează șoferii care se află la această oră în trafic să cumpere rovinieta până la miezul nopții.

 „Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că defecțiunile apărute în cursul zilei de astăzi la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei au fost remediate în totalitate, acesta funcționând la parametrii optimi. De asemenea și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS).

Recomandăm conducătorilor auto care la această oră se află în trafic ca până la orele 24.00 să-și achiziționeze rovinieta și/sau peajul necesare călătoriilor pe autostrăzile și drumurile naționale din România.

Astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, fuseseră sistate”, informează CNADNR.

CNADNR dădea asigurări în cursul zilei de azi că nu se vor emite amenzi pentru șoferii surprinși în trafic fără rovinetă pe durata blocajului în funcționarea sistemului de achiziționare a rovinetei și de plată prin SMS a taxei de pod de la Fetești.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More