Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sistemul informatic Permise auto a fost picat în toată ţara

0 290

Sistemul informatic de la Permise a picat, în această dimineaţă, în toată ţara, din cauza unei probleme tehnice, iar examenele pentru permis au fost amânate.

Sistemul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) a picat, în jurul orei 10.00, la toate direcţiile din ţară.

Astfel, examenele de obţinere a permisului de conducere au fost suspendate, iar cei care urmează să susţină aceste examene sunt nevoiţi să aştepte până la remedierea problemei.

La DRPCIV, întregul sistem este informatizat, inclusiv traseul, acolo unde există camere de supraveghere, motiv pentru care inclusiv proba practică este suspendată.

Conform unor surse din DRPCIV, problema sistemului picat este de natură tehnică şi urmează a fi rezolvată în aproximativ 30 de minute.

Potrivit DRPCIV, sistemul a revenit la normal în cadrul direcţiilor din ţară, iar programul examenului pentru permis va funcţiona cu o decalare de două ore, din cauza disfuncţionalităţilor de la nivel naţional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More