Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Site-ul FRF, spart de către hackeri albanezi. Poliția s-a autosesizat

0 69

Direcția de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române s-a autosesizat și va efectua cercetări în legătură cu spargerea site-ului Federației Române de Fotbal (FRF), pe care marți ar fi apărut emblema Albaniei.

Poliţia Română, prin specialiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), face verificări în legătură cu posibile fapte de acces neautorizat la un sistem informatic şi alterarea integrităţii datelor informatice, anunţă oficiali din cadrul instituţiei. Aceleaşi surse precizează că poliţia s-a autosesizat „în urma informaţiilor apărute în media centrală, cu privire la un atac cibernetic asupra site-ului Federaţiei Române de Fotbal(FRF)”.

„Urmare a articolelor apărute în media centrală cu privire la un eventual atac cibernetic asupra site-ului Federației Române de Fotbal, DCCO din cadrul Poliției Române s-a autosesizat și urmează a desfășura cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de acces neautorizat la un sistem informatic și alterarea integrității datelor informatice”, se arată într-o informare a Biroului de presă al IGPR.

Hackerul s-a intitulat „nofawkX-al” şi a publicat chiar şi adresa lui de e-mail. Redăm mai jos mesajul complet de pe prima pagină a site-ului frf.ro, care a fost însoţit de un video de pe Youtube cu titlul „Romania vs Albania Motivational Promo 2016”:

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More