Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Situația epidemiei de coronavirus la nivelul județului Cluj

0 1.487

Instituția Prefectului Cluj a publicat situația epidemie de coronavirus la nivelul județului.

SITUAȚIE COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 747.

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 508.

Locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică – 219.

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 42.

Sancțiuni contravenționale aplicate – 250 ; valoare – 502,309 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației).

116 salvatori din cadrul ISU, SAJ și operatori privați de asistență medicală de urgență au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 53 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

Peste 170 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 593 persoane în carantină, 1.222 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 96 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More