Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Situația epidemiologică la nivelul județului Cluj. Câte cazuri Covid-19 s-au înregistrat în 24 de ore

0 1.322

Instituția Prefectului Cluj a emis un nou comunicat de presă în ceea ce privește epidemia de coronavirus la nivelul județului. Redăm comunicatul acestora.

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 721

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.335

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 20

Sancțiuni contravenționale aplicate – 130; valoare –293.336 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

În domeniul situațiilor de urgență 161 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 51 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare sau către unitățile spitalicești pentru a primi îngrijiri de specialitate.

64 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Au fost distribuite materiale de protecție către o unitate spitalicească, constând în 80 măști FFP2/FFP3, 50 de combinezoane de protecție biologică și 5 l dezinfectant.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 204 persoane în carantină, 308 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 167 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More