Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SJ: Accidente în weekend

0 280
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În data de 20 septembrie 2013, ora 20.20, K. Emeric, 54 ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală pe strada S. Bărnuţiu din municipiu, iar la intersecţia cu strada Andrei Mureşanu a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate de trecere unui motociclu condus regulamentar de către P. Cristian, 31 ani, din Zalău, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, conducătorul motociclului si pasagera au suferit leziuni uşoare.

În data de 21 septembrie 2013, ora 10.45, A. Ioana, 21 ani, din Bănişor, conducea un autoturism înmatriculat în Spania pe DJ 191 E, în localitatea Peceiu, însă din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul pe acostamentul din partea dreapta a sensului de deplasare, accidentându-l grav pe R. Gheorghe, 63 ani, se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul drumului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More