Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sloiuri de gheață, de aproximativ un kilometru lungime, eliminate prin șase explozii – FOTO

0 437

Echipajul pirotehnic al ISU Bistrița a intervenit pe râul Rebra pentru a elimina sloiuri de gheață lungi de un kilometru. A fost eliminat astfel pericolul unor inundații care ar fi putut afecta mai multe gospodării.

Conform reprezentanților ISU Bistrița-Năsăud, la solicitarea Comitetului Local pentru Situații de Urgenta Rebra, echipajul pirotehnic s-a deplasat azi, 3 noiembrie, în localitatea Rebra ,pentru o misiune de recunoaștere, respectiv distrugere a unui zăpor format pe râul Rebra.

La sosirea echipajului ISU s-a constatat că nu sunt inundate gospodării sau terenuri agricole, iar astfel pompierii militari bistrițeni împreună cu membri CLSU Rebra au acționat preventiv pentru a înlătura pericolul. Sloiurile de gheață prezentau o lungime de aproximativ un kilometru, iar pirotehniştii bistrițeni au executat șase explozii controlate pentru a creea canale de scurgere a apei, implicit pentru deblocarea formațiunilor de gheață, au transmis cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More