Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ȘOC în PSD! Trei lideri au fost trași pe linie moartă de partid

0 42
foto: gazetadecluj.ro
foto: gazetadecluj.ro

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, astăzi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, până la Congresul formaţiunii.

Se pare că au fost două variante propuse, una de excludere și una de suspendare, în final votându-se cea de excludere.

”Eu am ieșit din sală că mi-a fost greață! N-am văzut în viața mea așa ceva, a fost execuție! O execuție, motivația că am dat declarații, că sunt pe lângă Mircea Geoană sau că Şova e în greţuri cu Dragnea”, a spus Vanghelie.

”Rămân social-democrat, îmi iau un timp de reflecţie. Cred că decizia luată este justificată”, a zis și Şova.

”Ponta a făcut propuneri de excluderi pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine. Dar după o lungă și contradictorie discuție s-a decis suspendarea mea, a lui Șova și Vanghelie până la Congres. Nu cred că așa trebuie să procedăm. Dar în condițiile în care președintele partidului a jucat cu șefia partidului pe masă acest subiect, partidul a găsit o formulă să continuăm până la Congres”, a explicat Geoană.

”Uneori e nevoie de decizii radicale și e nevoie ca să rămâi în echipă cu cei care au un proiect comun cu tine. Domnul Geoană, domnul Vanghelie și domnul Șova au primit o sancțiune de excludere din partid. Am considerat, cei 80 de colegi care au votat pentru, au considerat că este un moment în care fiecare trebuie să meargă pe drumul lui. Votul a fost pentru toți trei de excludere. A fost o separare de drumuri, nu am ce să îi răspund domnului Vanghelie, cred că avem concepții diferite”, a declarat, pe această temă, Victor Ponta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More